Ivor Ban među pobjednicima na Zagipingu Ivor Ban među pobjednicima na Zagipingu

U Zagrebu je od 20. - 22. travnja održan međunarodni turnir za mlađe kategorije Zagiping, na kojem je nastupilo 29 Mladostaša u svim konkurencijama.

Najbrojniji smo bili u najmlađoj konkurenciji, što samo po sebi govori o novoj Mladosti.
Ban Ivor proglašen je najboljim igračem u muškoj konkurenciji, jer je bio prvi i u paru i u pojedinačnoj kadetskoj kategoriji. Ne možemo a ne spomenuti izvrstan rezultat naše nove članice Ilić Zare koja je zauzela izvrsno 3 . mjesto. Za finale je izgubila od pobjednice turnira Arapović Hane, no pružila je Zara snažniji otpor nego je to protivnica očekivala. Pri vodstvu od 1-0 u setovima, za povećanje vodstva propustila je 4 set lopte. No svejedno moramo biti zadovoljni Zarinim rezultatom. Meter Roko je u ekipnom dijelu sa Vekić Leom iz Opatije također pružao odlične partije te su kao ekipa zauzeli 3. mjesto.
Ne možemo a ne spomenuti izvrstne nastupe Roka i Karla u ponedinačnom dijelu, no za postolje je ipak malo nedostajalo.
U ekipnom djelu, malo ali stvarno malo sreće, falilo je našoj ženskoj kadetskoj ekipi u sastavu Alviž Gabrijela i Sćepanović Mia, da se popnu na pobjedničko postolje. Naime, protiv predstavnica BIH vodile su 2-0 no nakon bespoštedne borbe koja je trajala nešto više od 3 sata, ipak su izgubile 3-2. Bravo za sve predstavnike našeg kluba jer ste nas predstavili duhom pravih sportaša na što smo iznimno ponosni i hvala vam na tome.

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite nas na društvenim mrežama

Važni linkovi za stolni tenis

 

  

hsts

ettu

ittf