Roko Meter na pobjedničkom postolju u ekipnoj konkurenciji Roko Meter na pobjedničkom postolju u ekipnoj konkurenciji

Završio je 66. trodnevni Međunarodni turnir, u 3 dvorane Zagrebačkog doma sportova, u stolnom tenisu  prepoznatljiv po imenu "ZAGIPING".

zagiping1Od 24-26.05. 2019. godine na turniru je nastupilo nešto manje od 800 mališana iz 15-ak država Starog kontinenta. Nastupilo je i 20-ak Mladostaša u svim kategorijama.

U ekipnom dijelu najuspješniji bio Roko Meter koji je sa Leom Vekićem iz STK Pule osvojio 1. mjesto.

Odličnu igru pokazao je Domagoj Međeši koji je uspio proći kvalifikacijsku skupinu.

Skupine su rješavali i mlađi kadeti Kober i Seslek ali su zapinjali u kolima poslije.

Juniorke su također prošle grupe: Gabrijela Alviž i Zara Ilić kao 1. dok je Mia Šćepanovic kao 2 morala u još jedno dodatno kolo. I tu prepreku je u 5 napornih setova uspjela savladati i plasirati se među 16 najbolji. Roko, Gabrijela i Mia nisu uspjeli proći sljedeće prepreke dok je na korak do postolja iz turnira ispala Zara.

No ne mogu a ne osvrnuti se na naše najmlađe dvije Petre koje najviše imaju razloga za slavlje. Naime, njih dvije, još 9-o godišnjakinje, uspješno su prošle kvalifikacije i ušle u glavni ždrijeb. No niti to nije jedino vrijedno spomena kod naših Petrica, jer su se u glavnom turniru, pokazale kao tvrd orah. Jako su jako napredovale pa uz njih sve čestitke i treneru Tončiju Gregovu.

S obzirom da se sezona bliži kraju, nemamo razloga za zabrinutost u budućem razdoblju. 

Čestitamo svima!

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite nas na društvenim mrežama