Dora Ćosić na pobjedničkom postolju Dora Ćosić na pobjedničkom postolju

Lijepe vijesti dolaze nam s kadetskog Prvenstva Hrvatske koje je odigrano od 18.-20.09.2020.  u prekrasnoj Varaždinskoj areni.

Na to prvenstvo ekipa HASTK Mladost upala je kao rezerva, pomrsila račune mnogim ekipama i popela se na najviše postoljje. Ekipa u sastavu Dora Ćosić, Marla Vidaković, Anja Kozomara i Martina Ban nanizale su sve pobjede i bez greške došle do još jedne zlatne medalje za naš klub.

Uz ekipnu zlatnu medalju, mladostašice su dominirale i u pojedinačnoj konkurenciji.

Dora Ćosić, odnedavna juniorska prvakinja,  svojoj je kolekciji medalja dodala još 4 zlatne medalje, naravno u kadetskoj konkurenciji i to: pojedinačno, ekipno, u paru i u mješovitom paru. Da, osvojila je sve što se moglo osvojiti.
Za sljedeću godinu predlažemo i novu kategoriju, da snage odmjere pobjednik u muškoj i ženskoj konkurenciji. Prema Dorinom raspoloženju i kvaliteti s kojom je odigrala ova prvenstva mislimo da nebi bila u podređenom polozaju.

3. je bila naša Marla Vidaković koja je na turniru pobjedila sve očekivano, no klupska kolegica Dora u polufinalnom meču bila je neumoljiva.
Anja Kozomara prošla je grupu no dalje nije išlo a Martina Ban kao i David Seslek ovaj turnir skupljali su iskustvo za godine pred njima.

Čestitamo svima, a ponajviše, mladostašicama, na ovim sjajnim rezultatima!

 

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite nas na društvenim mrežama