Mirna Tomić, najbolja igračica susreta, dobila je obje partije Mirna Tomić, najbolja igračica susreta, dobila je obje partije
Napisao: 

U 5. kolu Super lige za žene koje je odigrano 2.12.2019. u Zagrebu, Mladost je svladavala ekipu STK Hodošan rezultatom 3:2.

ema marnKao što je vidljivo po rezultatu, susret je bio neizvjestan i pun dramatičnih obrata.
Nadmetanje je započelo sučeljavanjem Eme Marn i Paule Markati. Susret je bio izrazito napet, jer su obje igračice naizmjence dobivale setove. U petom odlučujućem setu, Ema Marn je bila sigurnija i nametnula agresivnu igru te dobila set rezultatom 11:3.

U drugoj partiji sastali su se Mirna Tomić i najbolja igračica Hodošana, Manca Fajmut. Na početku je izgledalo da će Manca lagano dobiti susret, jer je uvjerljivo dobila prva dva seta. No, Mirna je tada promijenila stil igre, brižljivo je planirala napade bazirane na preciznim i rotiranim udarcima i nametnula stil igre koji je njoj više odgovarao i uvjerljivo dobila sljedeća tri seta.
No tada su nastupili problemi za Mladost, jer prijavljena Igračica Zara Ilić, nije mogla igrati zbog bolesti te ja Mladost izgubila taj susret bez borbe. Nakon toga, sastale su se Ema Marn i Manca Fajmut. Ema je započela vrlo dobro, u svom poznatom agresivnom stilu i lagano dobila set. Manca je uzvratila i dobila uvjerljivo drugi set. U sljedeća dva seta, Ema nije uspjela nametnuti svoju igru i tijesno izgubila oba seta te su gošće poravnale ukupan rezultat na 2:2.

U odlučujućem susetu sastale su se Mirna Tomić i Paula Markati. Mirna je krenula samouvjereno, u svom agresivnom stilu i lakoćom dobila prva dva seta, jer se protivnica, izgleda, slomila pod teretom odgovornosti. U trećem setu Paula je zaigrala puno bolje, dobro je parirala Mirni koja je ipak uspjela na kraju dobiti taj set minimalnom razlikom.

Ekipa Mladosti oduševila nas je borbenom igrom, nije se obeshrabrila zbog odustajanja treće igračice i agresivnom i taktičko odlično vođenom igrom, predvođena izrazito raspoloženom i borbenom Mirnom Tomić, na kraju trijumfirala u meču. 

Danas smo prisustvovali vrlo zanimljivom i atraktivnom sportskom nadmetanju te čestitamo djevojkama na zadovoljstvu koje su nam pružile prikazanom igrom.


Bravo, tako se brane boje kluba!

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite nas na društvenim mrežama