15. MEMORIJALNI MEĐUNARODNI TURNIR "MIRKO ABRAMOVIĆ" (49. međunarodno kadetsko i juniorsko prvenstvo Varaždina), Arena Varaždin, 8.-10.11.2019. s preko 450 natjecatelja iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Austrije i naravno Hrvatske.

Dan prvi (petak) igrao se ekipni dio turnira u svim kategorijama.
Veliki uspjeh ostvarila je ekipa najmlađih kadetkinja HASTK Mladost Iva Koporčić i Kreka Tuzla Nađa Đulovic . Njih dvije osvojile su zlatnu medalju i najvise postolje bez izgubljenog meča. Da nije bilo tako "prebio" bi ih ko mačke????. Super su igrale i bodrile jedna drugu pa se nadam da je započelo vrijedno prijateljstvo između njih dvije a i naših klubova.

Isti rezultat ostvarila je ekipa juniora, Mladostaš Roko Meter i član STŠK Dugo Selo Luka Zlatkov. Roko je odigrao nekoliko izvrsnih mečeva i tako Vresk Noi "vratio" za poraz na prošlom turniru, Vidanu se "osvetio" za poraz na PH a Posavcu za sve ostalo??.

Nase juniorke Zara Ilić i Mia Šćepanović osvojile su izvrsno 3 mjesto a bilo je prilike i za nešto više. Zara je dobila u polufinalu svoja dva meča a Mia je pomalo nes(p)retno izgubila, pokazalo se, odlučujući meč za finale od Slovenke iz STK Kema Puconci s 3-2, propustivši pri tom vodstvo u odlučujućem setu 5-3 i 8-7. Da tuga bude veća, Mia je u ranoj fazi tog susreta propustila vodstvo u 2. setu 9-6 a tada je vodila 1-0 u setovima. 2-0 bio bi konkretan kapital za nastavak susreta. No i 3. Mjesto na ovakvom turniru je predobar rezultat.
Čestitke!

Treći dan turnira u Varaždinu završio je vrlo uspješno za klub HASTK Mladost. Roko Meter i Gabriela Alviž su u svojim juniorskim kategorijama došli do finala. U finalu su dali svaki atomčić snage i znanja ali nije išlo. Lovro Zovko i Ema Lovrić nadigrali su naše mladostaše i osvojili turnir. Čestitamo.
Čestitke Roku i Gabi i na izvrsnim partijama koje su pružili na turniru i ulasku u finala.
Čestitke svim ostalim Mladostašima na trudu, želji i borbenosti koju su pokazali tijekom tri dana turnira.
Hvala trenerima na radu i trudu.
Hvala roditeljima na podršci i navijanju.

Molim prijavite se ako želite komentarati

Pratite nas na društvenim mrežama